DEKOR IN BOX

természetközeli esküvői dekoráció

Bőrönd variációk esküvőn

Amikor megálmodtuk a bérelhető esküvői pakkot, biztosan tudtam, hogy szeretnék egy bőröndöt. Nem tudok elképzelni vintage, bohém esküvői díszítést bőrönd nélkül, amit számtalan módon lehet variálni. 
A tökéletes darab felkutatása nem bizonyult túl egyszerűnek. Mint a csomagunk néhány más eleménél, ezúttal is az Ecseri piac felé vettük az irányt. A hangulathoz mindenképp egy nem vadiúj, kissé viseltes, de nem ütött kopott bőröndöt kerestünk, ami nem túl kicsi, de nem is nagy, semmiképp sem mintás, színeiben jól variálható. 

A bőrönd, szerintem...

 Az én fejemben a bőrönd mindenképp a vendégek fogadásánál játszik szerepet. Dekor elem, de funkcionális is. 
Mi welcome sütis kínálóvá varázsoltuk. Egy nagy fa korongra muffinok kerültek eperrel, egy csokor a rezgő virágokból, és néhány apró dekorelem, ami személyesebbé és szebbé tette a kompozíciót.  A bőrönd nagy előnye, hogy felnyitva szépen megáll, nem bicsaklik hátra, sem előre.

unnamed_1.jpg

unnamed.jpg

 

dsc_7304.jpg

 

dsc_7281.jpg

 

A fotózás óta a csomagunk még egy másik bőrönddel bővült, ami szintén tökéletesen beillik a naturális fa elemek közé, és jó barátságot ápol az első társával is. :) 

33134484_2262332113783720_4770889379369451520_n.jpg

További felhasználási tippek és inspirációk

Számtalan ötletem van még a felhasználást illetően, mutatok néhány Pinterest inspirációkat Nektek. 
Ha nászajándék gyanánt pénzt kértetek, remek lehet a bőrönd, mint a gyűjtőhelye a borítékoknak.

 

Ugyan a képeken "cards" szerepel, itthon azt hiszem nem igazán divat az üdvözlőlap önmagában, maximum az abba bújtatott pénz.. :) Egy szalagra, madzagra fűzve könnyen tudtok bármilyen feliratot rögzíteni a bőrönd felső felére, hogy egyértelmű legyen, mi a funkciója. Tehettek mellé egy csokor virágot, vagy például,  ha nászútra gyűjtetek, akár egy földgömböt is, ebben az esetben lehet a felirat: Köszönjük, hogy hozzájárulsz, hogy együtt bejárhassuk a világot. 
Vagy ha egy közös otthon a célotok, helyezzetek ki valami erre utaló motívumot vagy köszönetet. 
"Köszönjük, hogy támogatod a fészekrakánsukat. :) "

Kedves ötlet lehet a bőröndöt fényképalbummá tenni. Egyszerű, és a vendégek is imádni fogják, személyes hangulatot varázsol a várakozós időkbe. 
677d654a0150d54372077e61e53a2eb4.jpg

 

 

Welcome falatkák, vagy köszönőajándékok

Egyik személyes kedvencem. Csoda jópofa megoldás. Ki ne lett volna már olyan esküvőn, ahol a lányok már 10-kor mezítláb táncoltak, mert nem bírták a magassarkút? Kedves ötlet erre az eshetőségre papucsokkal felkészülni: 

e0c6da7e0387976f3d2c30bb466b975d.jpg

 

Te hogyan használnád fel a bőröndöt? :)

A dekorációs csomag további elemeiről és a bérlésről érdeklődjetek a Facebook oldalunkon, vagy  Instagrammon


Fotók: Mező Dorka -https://www.facebook.com/HangulatKep/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekorinbox.blog.hu/api/trackback/id/tr5013781154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DEKOR IN BOX

Teljes esküvői design, dekoráció, virágdekor, és dekorációs csomag bérlés.

Friss topikok

  • takacsveca93: Gyönyörű dekorációk, pár nagyon emlékeztet olyasmire, amit a Pepcoban is láttam. Folyton követem a... (2018.08.20. 13:04) A bérelhető csomag elemei
süti beállítások módosítása