DEKOR IN BOX

természetközeli esküvői dekoráció

AZ ŐSZI ESKÜVŐ ELŐNYEI ÉS LEHETŐSÉGEI

Büszkén vállalom, én nagyon imádom az őszt. Szeretem, amikor a nyári szikrázó napsütést felváltják a borús, esőillatú délutánok, a kánikulát a kellemesen hűvös, szeles napok. Számomra az ősz egy igazi bensőséges, összebújós évszak, és neki vannak a legszebb színei. Éppen ezért azt gondolom, az őszi esküvők hangulata utánozhatatlan, harcolok létjogosultságáért! :) Ebben a bejegyzésben 3 fő érvet gyűjtöttem össze Nektek, ami miatt azt mondom, nincs is jobb, mint egy őszi esküvő, és mutatok sok kreatív, apró megoldást, amit mindenki imádni fog. :)

a2c264503f1e5817d801e7d847c7e6a0.jpg

  1. Utánozhatatlan hangulat

A legerősebb érvem. Az ősz ezernyi színe, a bronzok, a pirosak, a réz ezernyi árnyalata önmagában olyan hangulatot kölcsönöz a nagy napotoknak, ami nyáron utánozhatatlan. Egy szabadtéri szertartást jó dekorációval és hangulatos fényekkel pont olyan meghitté varázsolhatsz, mintha csak bekuckóztál volna egy pokróccal és a kedvenc könyveddel/ filmeddel a szobába egy forró teát szürcsölve. Használjatok sok gyertyát, szabadtéri esküvőn tegyetek ki pokrócokat, használjátok fel az őszi terméseket dekorként. (később ehhez láthattok inspirációkat)


2. Költséghatékony megoldások

Mivel az esküvők fő szezonja még mindig a tavasz- nyár, az ősz, akárcsak nyaralásnál, már itt is utószezonnak számít. Éppen ezért a szolgáltatókat, helyeket is olcsóbban tudjátok lefoglalni, nem lesz tolongás már egy évvel a nagy nap előtt  a népszerű hétvégékért. A dekoráción is tudtok spórolni ősszel, hiszen a természet szépségei önmagában megadják az alap hangulatot. A dekorációban mi például felhasználjuk az színes leveleket, és a sok természetközeli dekorációs elem lényegesen olcsóbb, mint az üveg, porcelán, csilli-villi kiegészítők.

 

3. Ezernyi lehetőséget rejtő dekor.


Nem meglepő, hogy erről tudnék a legtöbben beszélni… :) A bérelhető dekorációs csomagunkat elemei őszi esküvőhöz nagyon jól passzolnak. A sok antik, óarany kiegészítővel, a fa elemekkel könnyen lehet természet közeli, vintage őszi esküvői dekorációt varázsolni.
A dekoráció alapját a természet maga adja. Ahogy a kiegészítők rezes, aranyos csillogása és az egyes elemek neutrális anyagai visszatükrözik az avar színeit, varázslatos harmóniát teremthetünk a nagy napon. A természet kedvelőinek ez az évszak szuper választás, és semmiképp sem az elmúlást, sokkal inkább a harmóniát, a finom eleganciát juttatja az ember eszébe. Az őszi esküvőkön dekoráció lehet a tarka levelekből is, és sok gyertyát, meleg fényeket, és rengeteg zöldet használunk. :)

 

a8677539575abde5de533f80ec1045f4.jpg                             Forrás: Pinterest

És most jöjjön még néhány inspirációs kép dekorra, ruhára, kedves ötletekre. :) 

Az ősz ajándékai, mint dekorációs elemek az esküvőn:

 

Hölgyeim, nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a hosszú ujjú esküvői csipkecsodák egyszerűen zseniálisak. egyszerre lehet elegáns, vagy bohém.

 

Gyönyörű őszi csokrok:

 Színes ötletek

                                 Képek: Pinterest

A Dekor in box bérelhető csomagról, vagy komplett esküvői dekorációs szolgáltatásról érdeklődjetek facebook oldalunkon. Még vannak szabad időpontjaink őszre. ;) 
Ízelítő képek dekorcsomagunkból a fotóra kattintva:

Fotók: Mező Dorka: https://www.facebook.com/HangulatKep/

A bejegyzés trackback címe:

https://dekorinbox.blog.hu/api/trackback/id/tr7914130327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DEKOR IN BOX

Teljes esküvői design, dekoráció, virágdekor, és dekorációs csomag bérlés.

Friss topikok

  • takacsveca93: Gyönyörű dekorációk, pár nagyon emlékeztet olyasmire, amit a Pepcoban is láttam. Folyton követem a... (2018.08.20. 13:04) A bérelhető csomag elemei
süti beállítások módosítása