DEKOR IN BOX

természetközeli esküvői dekoráció

Ha olcsó esküvői dekor, akkor krepp-papír és lufik? Lehet máshogy is!

Az esküvő minden szépsége mellett lássuk be, jár jó néhány bosszantó tényezővel is.
A stresszfaktor mellett nem elhanyagolhatóak az anyagiak sem, amik még a családiasnak tervezett esküvőknél is csillagászati összegek lehetnek. A dekoráció az egyik olyan esküvői tényező, amin okosan, igen sokat lehet spórolni, ráadásul kompromisszumok nélkül. Az esküvői dekorációs elemek bérlése nem új keletű, egyre több helyen lehet boldogságkaput, székszoknyákat, asztaldekorációt bérleti konstrukcióval igénybe venni, de a komplett, tematikus csomag, mint amolyan instant esküvő pakk, még nem elterjedt. Pedig…

beautiful-3062365_960_720.jpg

Kinek?

 

Az esküvői dekorációs csomag bérlése azoknak ajánlott, akik nem terveznek túl nagy esküvőt, ezért szívesen veszik ki a részüket a szervezésből, és a nagy nap körüli összes munkálatból, hiszen a csomag elemeit a helyszínen maguknak kell elhelyezni.
Éppen ezért nem árt az sem, ha a pár, vagy a dekorálásban részt vevő barát/rokon érez magában némi kreativitást, szépérzéket, azaz már búcsút intett otthon a lávalámpának, és az Ikeában nem csak a hotdogot szereti.
Na és persze az ár. Egy dekoros több 100.000 Ft-al is növelheti a büdzsét, míg a bérlés – jelen esetben – bőven százezer forint alatt marad, annak ellenére, hogy a legmodernebb trendeknek felel meg. Máris egy 6 számjegyű összeggel többet költhettek a nászúton. Azoknak is kiváló lehet ez a konstrukció, akiknek fontos az újrahasznosítás és környezetvédelem, hiszen az egyszer megvásárolt dekoráció nem kerül a kukába, még sok más párnak is hasznára válik, az egyes elemek jelentős része újrahasznosított, szóval hozzájárulsz az élet csodás, zöld körforgásához. :)

 dsc_7211.jpg

A csomaghoz ajándék nyírfa gyűrűtartó, beleégetve a saját dátumotok

Olcsó=gagyi?

 

Vidékiként még élénken él bennem a kép, ahogy egy lepukkant teremben színes krepp-papír csíkokat hajtogattunk, lufikat fújtunk, amiknek a színei még véletlenül sem voltak köszönőviszonyban a fal, és a terítő színével. De olcsó volt és szép. Na jó, olcsó volt. A költséghatékony dekoráció ma már nem csak a krepp-papír csíkokat, lufikat jelenti. A dekorációs csomag bérlés is jelenthet modern, mai esküvőt, pinterest kompatibilis képekkel. A legújabb a trendek szerint.



Makacs menyasszony vagy? Akkor ez neked való

 

Én magam elég önfejű vagyok, és szeretem, ha a dolgok pontosan úgy alakulnak, ahogy elképzelem. Ezért számomra elképzelhetetlen lenne, hogy kiadjam a kezemből a helyszín feldíszítését. Egész nap azon stresszelnék, hogy minden jól alakul –e, és ha „élesben” venném észre, hogy valami nem jó, biztosan felmenne a vérnyomásom, ami annyira nem szerencsés egy menyasszonynál. Szóval, a bérelhető dekorációs csomag esetében megvan a lehetőséged, hogy annyiféleképpen variáld a dekort, ahogy szeretnéd, kreatívan, és pont úgy, ahogy elképzelted.

 beautiful-blur-bouquet-566450.jpg

Nem vagy kreatív, jöjjön akkor a dekoros?

 

A bérlés nem jelenti azt, hogy nem kapsz támogatást. Mivel nem mindenkinek erénye a kreativitás,  és jut eszébe egy faágról, hogy miképp lehetne beépíteni egy vintage stílusú esküvőbe. Ha  a Dekor in box csomagot bérled ki az esküvődre, egy személyes beszélgetés keretein belül tanácsadásra is sor kerülhet. Így a helyszíneteket figyelembe véve ötletekkel gazdagodhatsz, hogy miként tudjátok a legjobban kihasználni a csomag elemeit.

 

Több képért, a bérelhető csomag részleteiért keress minket: 

 

FB: Dekor in box
Instagram: Dekor in box
E-mail: dekorinbox@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://dekorinbox.blog.hu/api/trackback/id/tr4513991510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DEKOR IN BOX

Teljes esküvői design, dekoráció, virágdekor, és dekorációs csomag bérlés.

Friss topikok

  • takacsveca93: Gyönyörű dekorációk, pár nagyon emlékeztet olyasmire, amit a Pepcoban is láttam. Folyton követem a... (2018.08.20. 13:04) A bérelhető csomag elemei
süti beállítások módosítása