DEKOR IN BOX

természetközeli esküvői dekoráció

 3 tipp természet közeli, vintage esküvői dekorációhoz  

 Nem minden szemét, ami régi!

A vintage esküvőben az a jó, hogy kifejezetten régi dolgok és bútordarabok használhatóak dekorációként, egyszerű, letisztult elemekkel, és hétköznapi virágokkal dekorálhattok, ami a pénztárcátoknak is jót tesz. A szülők, nagyszülők padlásának felkutatása nem csak egy izgalmas időutazást jelent a múlt darabjai között, igazi kincsekre lehet bukkanni, amit aztán az esküvőn dekorációkánt használhattok.
Ha a család selejtezős típus, és nem raktak el semmilyen régi darabot az utókornak, a bolhapiacok még mindig lehetőséget kínálnak a kincsvadászatra.  Bérelhető dekorációs csomagunk elemeinek egy része is az Ecseriről származik, gyönyörű állapotban lévő dolgokra lehet rálelni kis türelemmel.
Tény, hogy a szép állapotban lévő régiségek néha vetekszenek az új dekorelemek árával, de a hangulatuk megéri a beruházást. Ha pedig nem szeretnétek sok pénzt kiadni ezekre, a bérelhető csomag jó lehetőséget kínál. 

a2c264503f1e5817d801e7d847c7e6a0.jpg

 Miket keressetek?

  • bőröndöket
  • gyertyatartókat
  • képkereteket
  • létrát
  • dobozokat
  • gramofont


    Újból régit, rosszból jót

Szerintem az esküvőre hangolódás egyik fontos része, hogy együtt készítsetek valamit! Ha a  párod nagyon kétbalkezes, vagy nem híve az ilyesminek, a barátnőkkel is neki lehet esni egy-két DIY projektnek. Hobbyboltokban beszerezhettek rengeteg eszközt, például az antikozáshoz, amivel egy új dobozból is könnyedén vintage hatású dekorációt varázsolhattok. A régi, rossz villanykörték kipreparálása ugyan már némi gyakorlást kíván, gyönyörű esküvői dekor készülhet belőlük is. Vagy készítsétek el a különleges földgömböt, aminek a menetét ebben a bejegyzésben részletesen leírtam ITT

 

qveze5462.JPG

A virágok

A vintage hangulatot könnyű elrontani rosszul megválasztott virágokkal, azonban a jó választások segítenek megteremteni a természet közeli, vintage hangulatot.
Sok zöld!
A vintage dekornál ne is virágok, sokkal inkább a zöld növények domináljanak! Kifejezetten hálás ez a stílus, hiszen akár a réti növények is felhasználhatóak. Vidékiek előnyben!
Az én személyes kedvencem, amit a fotózásnál is használtunk:  az eukaliptusz. Bár az ára kicsit borsosabb ugyan, gyönyörű, mutatós növény. Költséghatékony, de a tematikába jól illik még a páfrány, borostyán is, és igazából mindenféle hangsúlyos, zöld levelű növény.
Ami a virágokat illeti jolly joker a fehér rezgő, a mezei virágok, vagy a fehér rózsa.
Virágok, ahogy én elképzeltem: 

picike.JPG

 Inspiráció: 

 

Legyetek kreatívak, bátrak, a minket körülvevő természet csodálatos, és kellő inspirációul szolgál! :) 


Bérelhető dekorációs csomagunkról érdeklődjetek a facebookon: https://www.facebook.com/dekorinbox/

A bejegyzés trackback címe:

https://dekorinbox.blog.hu/api/trackback/id/tr5414075837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DEKOR IN BOX

Teljes esküvői design, dekoráció, virágdekor, és dekorációs csomag bérlés.

Friss topikok

  • takacsveca93: Gyönyörű dekorációk, pár nagyon emlékeztet olyasmire, amit a Pepcoban is láttam. Folyton követem a... (2018.08.20. 13:04) A bérelhető csomag elemei
süti beállítások módosítása